Tahle akce měla jediný nedostatek a sice málo návštěvníků ochotných riskovat poškození svého sluchového aparátu(kolem padesátky). Sezóna plná velkých hudebních festivalů (se stále stejnými, českými „top“ kapelami) je holt v plném proudu………..
I přes malou účast pár desítek příznivců rozjeli plzeňští Red Ford (ex Newman) slibně svoji půlhodinku. Dvě basy a bicí by mohly leckoho svádět k hudbě ve stylu táborské Deverovy chyby, ale u Red ford najdete ještě navíc sympatickou punkovou přímočarost.Opravdu slibný začátek. Po rozjetých jihlavských noise core jezdcích z Human steak, kteří na svůj věk dělají muziku neskutečně zkušeně a vyzrále, nastoupili jako třetí písečtí Kusumam, při kterých si člověk připadá jako při náročném výšlapu nějaké osmitisícovky a zrovna když si chce odpočinout, tak ho smete lavina………super jízda!!! . Akci zakončili místní psychedelici z Negera. Uhrančivý ženský zpěv, který se vám zařízne hluboko do alkoholem provětraných jater , dovrší psychedelie bicích a kláves, pekelně podtržená kytarou a basou. Prostě deprese s úžasně sladkým ocasem.
Komorní večírek pro odvážné byl ukončen. Nezbývá než doufat v lepší návštěvu při dalších abrakadabra mejdanech pod loketskou věží.Ještě sory za kvalitu fotek.
Petrwald


RED FORD-(ex NEWMAN) -mp3



HUMAN STEAK- mp3

























---------------------------------------------------------------------------

Human Steak ve slavonicích




KUSUMAM- MP3














Videa-

+

další videa-

Airkiller

Elegantly Rip Out of Heart


NEĜERO- mp3









------------------------------------------------------------------------------

Negero- zkušebna

A pár foto přátel lidí kolem a tak...








Blogger Template by Blogcrowds