1.ZÁŘÍ
Začátek 19:30
Při nepřízni počasí na rytířském sále
vstup 100kč


                    SABOT /Tábor


Instrumentální duo z Tábora. Kapela vznikla v roce 1988 v San Francisku (Christopher Rankin pochází z Clevelandu, Hillary Binder z Washingtonu D.C.) z rozpadnuvšího se folk-punkového tria Forethought. V roce 1993 se přestěhovali do jihočeského Tábora, kda založili centrum CESTA (pořádání koncertů, uměleckého festivalu, workshopů atd..) Sabot je důkazem, že i v poměrně omezujícím složení basa-bicí se dá dělat mimořádně zajímavá a pestrá muzika.
Hilary Binder -drums
Christophera Rankina -bass

něco k poslechu
zde rozhovor
recenze









 


            THE MOOD /Babice




Kapela “The Mood“ existuje již přes pět let. V průběhu prvního roku jsme vydali na vlastní náklady první album “ Under pressure of time”, které bylo distribuováno “Impregnate noise laboratories“. Toto album bylo pořízeno živě ze zkušebny. Nejenom tímto albem ale i mnoha koncerty po Moravě se kapela “The Mood“ zapsala spoustě lidem do podvědomí.

Po dalších dvou letech aktivní existence kapely přichází její druhé plnohodnotné fulltime cd “Mad about ghost”, distribuováno jihočeským labelem “Samuel records“, který se pyšní tituly kapel jako jsou “Landmine Spring“ či “Franklin Lakes“. Tímto vzniká nejenom svazek “obchodní“ ale hlavně svazek pevného přátelství mezi kapelou a Janem Kloučkem, tvůrčí osobou tohoto labelu. “The Mood” se tak dostávají do širšího podvědomí a hrají koncerty v rámci celé ČR. Mají za sebou první zkušenosti i z větších festivalů jako je například Fluff festival, Free dim fest. Kapele se podařilo odehrát i několik zahraničních koncertů mezi které patří zejména klubové koncerty v německém Zittau a polském Wollow.

Rok 2005 byl pro nás ve znamení nejvíce odehraných koncertů a zároveň nahrávání nového cd Cupid in your pump. Také jsme museli zařídit vše potřebné k tour do Ruska, které jsme úspěšně absolvovali od 4. – 8.5.2006. V hodně nabitém programu jsme odehráli dva koncerty v Moskvě a jeden v Petrohradě. Po návratu z Ruska jsme stihli patřičně uvést na svět dlouho vyhlížené album Cupid in your pump – vydáno z části na Impregnate noise laboratories s přispěním vlastních nákladů - HAND, které jsme se štěstím stihli uvést i v Rusku. V létě odjel Aleš na 3 měsíce do USA a tak jsme si dali prázdniny od hraní. Avšak nyní je Aleš již zpět a otevírá se nám nová cesta k tvorbě snad ještě lepších songů na kterých už pilně děláme. Takže zbývá jen dodat, že se hrozně těšíme na koncertování, které nám už moc chybí.

recenze desky -Cupid in your pump

muzika na poslech!

další info+další mp3



 






             ciTYK /Praha


cityk



Původně TYK po té co přibrali nového zpěváka Honzu (L´Point) a k názvu si připojili „ci“

Na Bandzone v biu mají-

Masa z úsvitu Tyku - čtyři z panku a koc.Slova bolej, prostor pro vazbu a riff.

Pět děrvišů propuštěných z nemocnice.Někdo se z jejich hudby zblázní, jinému zase pomůže.





   UNIVERSAL YOUNG MUSICIANuniversal


Vznik kapely se datuje někdy na srpen roku 1998, kdy se spolu setkali Maty, Štein a Pochy. Po půl roce hraní se k nim přidal Tomash a spolu nahráli dvě dema ? The Hatred a Hear Storm, které získalo ocenění na Slovenské demo akci za rok 2000. Během pár let působení kapely se na postu druhé kytary a druhého zpěvu vystřídali ještě Honza, Míra a Renda.
Od srpna roku 2003, se datuje jakoby znovu zrození U.Y.M., neboť po návratu Míry se konečně dostali do herní a mezi lidské pohody a začali pracovat na nové a doufám, že pro všechny zajímavé muzice. Připravují cd, které bude obsahovat osm nových písní.

Nynější a doufám, že poslední, sestava je Štein -basa, zpěv; Renda - kytara, zpěv; Míra - kytara a Pochy - bicí.

                                Muzika na poslech zde

Blogger Template by Blogcrowds