22.BŘEZNA
ZAČÁTEK 20:00
RYTÍŘSKÝ SÁL
VSTUP 100,-



ZNOUZECTNOST





3BRATS



Kapela oficiálně vznikla v lednu 2007 v Sokolově....Členové:

Radek"Raduz" Laurin (ex Eternal Fire, Svobodný Slovo, Blackmailers, Narahari..) - basová kytara, zpěv

Tonda Křičenský (ex Štáb ZS-CO, Blahostroj,..) - kytara, zpěv

Tomáš"Růža" Růžička (ex Těžko Soudit Motýla,Challenge of Life,..) - bicí, zpěv

V aktuálním playlistu se nacházejí dnes už bývalé skladby kapely Eternal Fire. Tyto a další písně budou hrát dál 3BRATS. V současnosti pracujeme na 8 nových věcech na nové CD, které by jsme rádi nahráli a vydali začátkem příštího roku. Stylově neodbočíme z melodického základu punkrockové muziky, který tu a tam okořeníme špetkou metalu,hc a alternative rocku a samozřejmě s českými texty ala bývalý E.F..Skladby uvedené v playlistu těchto stránek, budou součástí koncertů této kapely stejně jako další písně z CD "Varování,výzva,naděje"(Cecek rec.2006, www.cecek.com) : Kniha života,Svobodný Slovo,Dítě ulice,Špatnej pán,Imitátor,Hadi,Hráz a Zkaženej věk.

CD k dostání za 100,- Kč na koncertě či osobně. Cena při zaslání poštou 150,-Kč. Zájemce pošle v obálce 150,- na adresu : Radek Laurin, Slavíčkova 1700, Sokolov 35605 a CD bude obratem zasláno v chráněné obálce zpět.
O čem je naše muzika a texty?
Není tu nic těžkýho,stačí přemýšlet a uvažovat o životě a jeho smyslu o věčnosti a pomíjivosti o zkušenostech s lidským charakterem a chováním současný společnosti. Je to výzva jak se stále zlepšovat a opravovat svoje minulý chyby.Je tu touha po štěstí,radosti,uvolnění,klidu a míru. Lidský tělo je nesmírně cenNej dar pro seberealizaci a jsem přesvědčenej, že v tý složitý životní hře a neustálýho boje přežití a lepší existenci máme každý podstatnou roli a úlohu, která se prolíná a doplňuje s rolemi ostatních. Bohužel se v dnešní době chaosu,neklidu zmatků,hádek a povrchnosti více zaobíráme různými sobeckými smyslovými požitky a uspokojováním těla a pod vlivem síly falešnýho ega svou existenci minimalizujeme jen na jeden současný život,současný tělo a na naší skutečnou a věčnou duchovní identitu hluboce zapomínáme a o sebe-duši se nestaráme a moc o ní nevíme.V tom vidím hazard,nebezpečí,zdroj smutku,frustrace a prohru života. Nejdůležitější je se s pevnou vůlí snažit bejt jako zodpovědný lidský bytosti více duchovně vědomí. Znamená to,že se upřímně zapojíme do revoluce postupnýho čištění vlastního srdce a potom se určitě pod naším osobním příkladem začne měnit naše okolí a postupně i celý svět. Jsme zvyklí hodně kritizovat naše okolí a „po bitvě generálové“rádi teoretizujeme jak by co mělo být a co je správný,ale prakticky se nesnažíme příliš mnoho udělat a hlavně ne změnu ve vlastním srdci. To určitě funguje a to nejen v punku a hardcore scéně,ale ve všech sférách našeho života. Moc si přeju,aby v našich srdcích převládly dobrý vlastnosti jako pokora,milost,zodpovědnost, soucit,pravdivost,upřímnost, jednoduchost, oddanost, sounáležitost,úcta,zbožnost,služba, láska a hlavně tolerance. Snažme se společnýma silama zahubit démony uvnitř našich srdcí a myslí.Jsou to kreatury v podobě materialistickýho chtíče,hněvu, chamtivosti,sobectví,agresivity,lenosti a pýchy způsobený falešným egem a nevědomostí....když se naučíme mít rádi a poznat sebe jako věčný nepomíjivý duše stejně jako ostatní, mít rádi život,chránit ho, vážit si ho a nezneužívat ho, určitě hodně ulevíme sobě ale i celý planetě...věřte nebo ne,ale subtilní zákony karmy,reinkarnace a transcendence fungují neomylně a věčně. Bejt v harmonii s těmito zákony přírody,vesmíru a Boha znamená opravdovou svobodu,lásku,radost.Nevědomost znamená vždy dřív nebo později utrpení a nevědomost jak víme,neomlouvá)-:b…Naše nenásilný zbraně jsou naše hudební nástroje, texty, hudba, radost a smích která nás spojuje...
Přeju všem včetně mě,kdo tenhle úvod čtou,aby se z nás jednou mohli stát dobrý lidi a nakonec šťastný a osvobozený duše!
Óm tat sat
Haribol, Radha Mohan dása (Radúz )

MUZIKA




ŘETĚZOVÁ REAKCE

současné složení:
Zdenda - kytara, zpěv
Míša - housle, zpěv
Preibi - kytara, housle
Píťa - basa
a Peťan Šípek - dobrák, co se chopil škopků a snad to s náma i vydrží (je totiž strašněmoc vytíženej dalšíma kapelkama a projektama)

Po úplných hudebních začátcích některých členů ve skupině Bad Habits, vznikla v létě roku 2001 kapela ŘETĚZOVÁ REAKCE - ve složení Zdeněk Třešňák (zpěv, kytara), Ondra Knotek (bicí) , Petr Třešňák (baskytara) a Honza Preibisch (housle, kytara). Už tehdy se dala stylem hudba zařadit na pomezí punku a emo-hardcoru. Po několika odehraných koncertech převážně na západě a jihu čech se kapela pouští do studia natočit svůj první sedmiskladbový demáč "Humanity", který však po zvukové stránce postrádal trochu syrovosti. Po dalších čtyřech letech hraní po menších festech a klubech přišlo na řadu druhé demo CD s názvem "Eternal sunshine of the spotless mind" obsahující pouze 5 skladeb, tentokrát však dotažené ku větší spokojenosti všech.

Začátkem roku 2006 posílila kapelu Míša Klepáčková coby houslistka a vokalista a rok poté z kapely odešel bubeník Ondřej Knotek. Netrvalo to dlouho a našel se další vynikající mlátič škopků a to Peťa Šípek.

MUZIKA


Blogger Template by Blogcrowds