14.KVĚTEN
SÁL 20:00
VSTUP ZDARMA

 

Uraggan Andrew & Reggae Orthodox/reggae / Ústí nad Labem

 




Bandzone

Facebook

 

Začalo to Ondrou SkaLakem (gt.), bez něj by nebylo nic. Je jasné, že on je hlava i pata kapely. Na Smržovce počátkem roku 2003, kam si vyjel s Do Shaschka!, stáčí díky Michalovi (Do Schaschka!) pracovní solo folk-reggae nahrávku svých věcí, které připravuje doma. Ta se dostává k Honzovi Kubíčkovi, který přesvědčí Bažiho (perc., zpěv, Do Shaschka! Orly w blotie Europy, El Frontal atd.), aby přesvědčil Ondru, aby s ním vystoupil. Ondra má z vrozené skromnosti vítr vystoupit sám, takže už spolu s Bažim oslovují Vojtu (keys) aka Mr. Silencia (fagot) v jedné osobě. Přípravy v MAHA Baru (dvě) vrcholí úvodním koncertem na Podletné 11/9/2003. Do hry vstupuje Pítrs (perc.), který spolu s Hafem z Mewy (drum) a Jardou Gabrielem (basa, Krucipüsk) mastí s klukama na Střižáku v ÚLu koncert druhý.
Sestava 2003:
Ondra (gt., zpěv), Baži (perc., zpěv), Vojta (keys), Pítrs (perc.) + hosté. Foto nedochováno.
Začátkem roku 2004 se koná koncert na chodbě v MAHA, kde se přidává i odtud stálá rytmická sekce j.o_d. (bg., Orly w blotie Europy) a RH+ (drums, Orly w blotie Europy). Rok 2004 je pak dále ve znamení stálého koncertování, včetně dvou vln zkoušení (Dog Bar a u Prcka v Brnné).
Sestava 2004:
Ondra (gt., zpěv), Baži (perc., zpěv), Vojta (keys), Pítrs (perc.), RH+ (drums), j.o_damian (bg.)
Náročnost stylu vybírá oběti i vyžaduje alternace atd. V roce 2005 za Vojtu alternuje Kíta (Orly w blotie Europy), dále nastálo přebírá Helča. Za RH+ na bicí alternuje Pája a Vojta Vizír (Tchikuna, Lidoví léčitelé). Pítrs to balí. Přichází a „odchází“ Milan (sax, ex-Chancers). Kytaru doplňuje Honza (Ilam) a the Urban Standa (Universal Android).
Sestava 2005:
Ondra (gt., zpěv), Baži (perc. zpěv), Vojta-Kíta-Helča (keys), Ráďa-Pája-Vojta V. (drums), Damian (bg.), Milan (sax), Honza-Standa (gt.)

Sestava 2006-2008:
  • Ondra a.k.a Andrew (vocal, lead guitar)
  • Baži (percussions, vocal)
  • Helča (keyboards)
  • Ráďa (drums)
  • Damian (bass guitar)

                            BUG'n'DUB









Kapela Bug'n'Dub (čti: bak en dap) vznikla začátkem prázdnin roku 2007 po rozpadu Lion Taxi. Tvoří ji pět muzikantů s převážně jazzovými kořeny. Základním stylem jejich hudby je vysoce energické progresivní reggae, které se mísí s prvky dubu, latino, funku nebo d'n'b.

Bandzone

Facebook

 

Kapela hraje ve složení tří až čtyř členů. Jsou jimi Kinďa (kytara, zpěv), Svoboďák (kontrabas), Výzek (bicí) a většinou Míša Fejt (klarinet). Vystupujeme na klubové scéně, festivalech, ale i na narozeninových akcích, či benefičních koncertech. Rádi Vás uvidíme na nějakém koncertě, pobavíme se, pokecéme, popijeme, pokouříme ... Jaman

Blogger Template by Blogcrowds