26.DUBNA

ZAČÁTEK 20:00
RYTÍŘSKÝ SÁL

VSTUP 80,-





SABOT



Instrumentální duo z Tábora. Kapela vznikla v roce 1988 v San Francisku (Christopher Rankin pochází z Clevelandu, Hillary Binder z Washingtonu D.C.) z rozpadnuvšího se folk-punkového tria Forethought. V roce 1993 se přestěhovali do jihočeského Tábora, kda založili centrum CESTA (pořádání koncertů, uměleckého festivalu, workshopů atd..) Sabot je důkazem, že i v poměrně omezujícím složení basa-bicí se dá dělat mimořádně zajímavá a pestrá muzika.
Hilary Binder -drums
Christophera Rankina -bass




DEVEROVA CHYBA



Největší pankáči, který ale nehrajou punk. Chytrej dialog i zběsilý štěkání dvou baskytar a tisíce párů bubenickejch chapadel. Rytmický hádanky v labyrintu spodních tónů, kam se dá sešplhat jen po pořádně dlouhým provaze. Není moc kapel, který dovedou z krokolomný muziky vysoustružit ostrý bruslařský nože pro divokou jízdu, ale Deverova chyba je bezpochyby jedna z nich. Bratři v pražcích, klíčníci Free Dim Festu, konstruktéři všech nejlepších mejdanů a strážci velkýho srdce...
silver-rocket



GAFFA



muzika

Petra- voice, keyboard
Marie- guitar, voice
Silvie- drums, voice

Mnoho slov a náhod predchazelo tomu osudnemu dnu 23. zari 2006, kdy se kapela Gaffa poprve sesla ve zkusebne. Rozlosovaly jsme, na co kdo bude hrat, a zacaly tvorit. Pot, krev, slzy, zlamaný nehty, zapasy v bahne…tím vsim jsme prosly, abychom posleze vystoupily na dnes jiz legendarni zahradce CafeBaru 7 v Tabore. A ted se uvidi.


RED FORD



vedlejší projekt členů a ex člena Newman. V nástrojovém obsazení 2 basy, bicí, zpěv (Marek bicí - Pepík basa, zpěv - Saša basa, zpěv) berou Red Ford za povinnost nazývat styl, který hrají za two bass core, ale nezapomínají jej hrát s dávkou punkové přímočarosti. Vznik kapely resp. tohoto projektu se datuje k prosinci roku 2006. Red Ford v součastnosti mají na kontě několik koncertů a od 03.10.2007 také cd s názvem TOBASCO (new tone 03) nahrané ve studiu Accent Pavlem Czengerym. No matter what style you like get tobasco music!!!!!



Blogger Template by Blogcrowds