23.10  VSTUP ZDARMA
NA SÁLE   19:00




                     Ravelin 7




BANDZONE

FACEBOOK

Ravelin 7 vznikli v roce 1998 v severních čechách v jedné legendární čajovně.
Kapela prošla během těchto let mnohýmy změnami, které jsou znát i v hudebním stylu kapely.
První dvě desky - split LP s Thema 11 a the Seveninch byly nahrány s naším původním
zpěvákem  Honzou Mužíkem.
Ten nás opustil po vydání 7'' a tím byla předznamenána novádoba hledání.
Se změnou složení přišla i žměna hudebního stylu - z emo harcore k tvrdému a enrgickému rock'n'rollu.

Velice důležitým dnem v historii R7 je 24. červen 1998 - datum prvního koncertu v Teplicích na Podletné.
Od té doby sme odehráli mnoho koncertů v Čechách, na Slovensku, v  Rakousku,
Německu, Rusku a Polsku.

Discography:

1999- split LP w/ THEMA ELEVEN ( Minority Records, Defender Records)

2000- 7"EP Theseveninch ( Instinct rec.)

2000- split 10" w/PANGS OF REMORSE ( Insane Society rec., View Beyond rec., Svetlo a Tma rec.)

2001- split CD w/ THEMA ELEVEN (99 split reedition incl.bonus tracks from our EP, Strilek Rec.)

2001- Circle is our way CD ( Strilek rec.)

2007- Světasál CD ( Misanthrope rec.)



                             MOSSAMBIC

 
Západočeští Mossambic si ke svému vzniku připisují rok 2003, kdy po rozpadu kapely Goodfoul si cestu k sobě opět našli kytarista Zdeněk Rechtorík a bubeník Martin Buchtel. Po půlroce zkoušení a příprav nového materiálu, tehdy ještě pro bezejmenné hudební těleso, přibírají pod svá křídla baskytaristu Doobyho. Ten právě ukončil své účinkování v posledním pokusu o vzkříšení staronových Goodfoul. Kapela zkouší nové skladby a zároveň hledá zpěváka.To se jim podaří začátkem roku 2005, kdy se jim zalíbí vokální projev Edy, zpěváka ze Zajíc Company. Koncem roku 2005 kapela nahrává ve studiu exAVIK své první demo (4 skladby) a začíná úspěšně koncertovat.
Začátkem roku 2007 dochází k personálním změnám! Kapelu opouští Dooby a Eda, a na  místo baskytaristy nastupuje Petr Vršeský, který se spolu se Zdeňkem ujímá zpěvů.Na konci roku 2007 kapela opět navštěvuje Plzeňské studio exAvik a natáčí zde 7 nových skladeb. Těsně po dokončení nahrávky do kapely nastupuje delší exGOODFOUL člen SeWi na post druhého kytaristy a v květnu 2008 vychází CD s názvem „Only one“.



                                 EÁ





Dva chlapci z Negera a jeden Narcoleptic  se svojí vizí 


                          EsazLesa 





Nenechte se zmást trochu rozjuchaným názvem, evokujícím všechno možné, jen ne to, co se na vás vyvalí z drážek tohoto povedeného vinylového kotouče. O prvotině chebské kapely se mezi tuzemskými fanoušky emotivně pojaté hardcoreové muziky bude nepochybně dlouho hovořit. Vlastními silami vydaná a po všech stránkách velmi slušně provedená nahrávka totiž především poodhaluje něco, co by se mělo v (blízké) budoucnosti projevit naplno.
Jenomže ani to poodhalování s sebou nenese žádné známky nezkušenosti, či naivního kompozičního přístupu pramenícího z přemíry snahy. ESAZLESA předkládají čtveřici velmi silných skladeb plných uvěřitelných dramatických a vypjatých emocí. Vztek, nenávist, frustrace a smutek vás jako věrný Robinsonův Pátek provedou každou z nich. Srovnání s japonskými ENVY se sice nabízí tak nějak úplně samo, ale tímto směrem bych výtky rozhodně nesměroval. Je fakt, že se Západočeši nechali (řekněme, že více než výrazně) ovlivnit, ale jejich vizi truchlícího hardcore prostě nechybí svěžest i známky vlastního pohledu na věc, jenž by se měl na dalších nahrávkách ještě více rozvíjet.







Blogger Template by Blogcrowds