26 ZÁŘÍ
SÁL
19:30
VSTUP ZDARMA



ATLANTIC CABLE //nadzvukový blues//Praha


Jejich uhrančivý folk, country a nadzvukový blues zní jak originální mix Leonarda Cohena, Smog a alternativní produkce z labelu Silver Rocket

V roce 2006 vydali CD Darwin Avenue na labelu Starcastic. Současná koncertní sestava Atlantic Cable: Tyson Cosby - kytara, zpěv, foukací harmonika; Bugr - basa (Děti deště); Carl Warwick - bicí (Sub N Bus). O rok později zdarma na internetu EP s názvem Blues And Ballads, najdete na něm klasické a tradiční blues a balady, které pocházejí z období od 17. století až po 60. léta století minulého. Jako všechny podobné skladby jsou i tyhle plné podivínů a tragikomedických prvků.

MADE BY THE FIRE //POWER ROCK-HC //PLZEŇ


Před dlouhými lety jsme se všichni tři narodili našim maminkám a tatínkům, určitě k jejich velké radosti. a spoustu let na to, přesněji někdy v polovině roku ´96 minulého století středoevropského času našeho letopočtu, jsme se po účinkování v různých hudebních a méně hudebních tělesech dali dohromady jako kapela made by the fire, a to ve složení: ondra (bicí), honzík (basa), alan (kytara). přes několik pokusů o rozšíření našich řad o druhou kytaru či o samostatný zpěv jsme nakonec zůstali jako trio


MOSSAMBIC // hardcore-emo / Chodov


Západočeští Mossambic si ke svému vzniku připisují rok 2003, kdy po rozpadu kapely Goodfoul si cestu k sobě opět našli kytarista Zdeněk Rechtorík a bubeník Martin Buchtel. Po půlroce zkoušení a příprav nového materiálu, tehdy ještě pro bezejmenné hudební těleso, přibírají pod svá křídla baskytaristu Doobyho. Ten právě ukončil své účinkování v posledním pokusu o vzkříšení staronových Goodfoul. Kapela zkouší nové skladby a zároveň hledá zpěváka.To se jim podaří začátkem roku 2005, kdy se jim zalíbí vokální projev Edy, zpěváka ze Zajíc Company. Koncem roku 2005 kapela nahrává ve studiu exAVIK své první demo (4 skladby) a začíná úspěšně koncertovat.

Začátkem roku 2007 dochází k personálním změnám! Kapelu opouští Dooby a Eda, a na místo baskytaristy nastupuje Petr Vršeský, který se spolu se Zdeňkem ujímá zpěvů.Na konci roku 2007 kapela opět navštěvuje Plzeňské studio exAvik a natáčí zde 7 nových skladeb. Těsně po dokončení nahrávky do kapely nastupuje delší exGOODFOUL člen SeWi na post druhého kytaristy a v květnu 2008 vychází CD s názvem „Only one“.


ADAM BERNAU emo-rock / Horní Slavkov


Adam Bernau vznikli v roce 2005, kdy do pilně pracující slavkovské formace Grymas nastupuje kytarista Forest [ex. Eternal Fire] Po změně názvu a rozjeté sezoně plné hudebních převratů a průzkumů však Forest odjíždí na rok na pracovní prázdniny vstříc Novému Zélandu, zastupuje ho Jirka Mašek [Těžko soudit motýla, Swimming Pool ]

2006 - Odchází zpěvák a frontman kapely Lody. Za něj nastupuje Fuji, do té doby obsluhující bicí soupravu a na místo srdce a motoru kapely se rve Kosmi, systematický, zručný a fanynkami oblíbený chlapec. Kapela se sehravá ve své nové podobě.

2007 - Rok se s rokem sešel a Forest se vrací zaujmout své místo na postu kytaristy, Adam Bernau připravují své první demo a budoucnost se rýsuje.

2009 - Po dlouhém váhání se rozhodl kytarista Dafl opustit kapelu a vydat se svou vlastní cestou. Možná se někdy vrátí zpět. Kapela se rozhodne hrát ve čtyřech - aby vzápětí přibrala do sestavy dalšího kytaristu Jirku.. kupodivu život někdy běží odlišně od představ lidí..

Blogger Template by Blogcrowds