15.DUBEN  VSTUP 85KČ,-
NA SÁLE   19:30



Pojede se dokuď budete pařit 


DEPECHE MODE REVIVAL - http://www.dmrevival.com/

Původní myšlenka založení kapely DM Revival, vznikla koncem roku 1999, v jednom již neexistujícím ústeckém hudebním klubu. Po několika měsících práce, kdy kapela dávala dohromady koncertní program a intenzivně pracovala na aranžích jednotlivých skladeb, se poprvé, v tomtéž klubu (KLADÍVKO), představuje veřejnosti. Na post sólového zpěváka nastupuje Michal Pošvic a za klávesy se postavili Honza Seibt a Sláva Pošvic. V této sestavě funguje kapela ve své podstatě dodnes a za dobu své existence navštívila již spoustu hudebních klubů v celé České republice.
Postupem času samozřejmě prochází nejen hudebním, ale také nástrojovým vývojem, takže syntezátory, samplery a jiná pódiová technika jsou neustále obměňovány. V roce 2006 začíná kapela lehce obohacovat produkci o zvuky elektrické kytary. Tohoto úkolu se ujímá Honza(alias Martin) a kytary jsou postupně do jednotlivých aranží zakomponovány a nyní si již nelze vystoupení bez kytar prakticky představit.
Skupina neustále pracuje na přípravě nových aranží a ty jsou postupně zařazovány na playlist, tak aby koncertní program procházel napříč celou tvorbu DEPECHE MODE.


DJ SIN


http://depeche.cz/djsin

0 Comments:

Post a Comment



Blogger Template by Blogcrowds