26.březen  VSTUP ZDARMA
NA SÁLE   19:30



Noisecut  electronica-pop / Bratislava !!!!!!!!!!!!


je elektropopová skupina z Bratislavy, založená začiatkom 21. storočia, vedená charizmatickou speváčkou menom Bet-Maj Sepja. Na svojom konte majú tri albumy: CD - Landscapes /2003/, Deň za dňom /2005 - Slnko Records/ a album BLIIIZKO /2008 - Slnko Records/, ktorý produkoval český producent Ecson Waldes. Album BLIIIZKO bol ocenený cenou poslucháčov rádia _FM za najlepší slovenský album roka 2008. V roku 2007 sa ocitli ako zástupcovia slovenskej scény na európskej kompilácii Europavox. Kapela Noisecut odohrala cez 200 koncertov po kluboch na Slovensku aj v okolitých štátoch (Čechy, Maďarsko, Rakúsko). Zahrali si ako predskokani na koncertoch legendárnych Nine Inch Nails a IamX, účinkovali na všetkých významných letných festivaloch na Slovensku.

http://bandzone.cz/noisecut#/noisecut?at=info



Zajíc Company


Jak dělat progresivní, zcela osobitou a přitom kupodivu poměrně snadno stravitelnou muziku bez zjevných známek podbízivosti? Odpověď už nějaký čas podává třeba tvorba západočeského sdružení Zajíc Company. Jejím prozatímním vrcholem je rozhodně toto nové album.
Spojit principy elektronické hudby s živými nástroji, moderní dance postupy s funkem, rockem a dalšími elementy jistě už v dnešní době samo o sobě není závratně objevné. Jenže když tohle dělají skutečně kreativní muzikanti, kteří mají nápady, smysl pro mimořádně pestré aranže a neméně barevný celkový sound (počínání téhle party zavání až zvukovým obžerstvím v dobrém slova smyslu), je to radost poslouchat.

http://bandzone.cz/zajiccompany#/zajiccompany?at=info

Different D.I.S.C.O.

http://bandzone.cz/differentdisco#/differentdisco?at=info
http://www.facebook.com/pages/Different-DISCO/224614281214?v=info&ref=ts#!/pages/Different-DISCO/224614281214?v=wall

KAPELA ZE ZÁPADU ČECH MIXUJÍCÍ SVÝCH PECKÁCH POP, BREAK-BEAT, METAL,

DRUM´N´BASS A SPOUSTU DALŠÍCH LEGRACÍ

DIFFERENT D.I.S.C.O. :

FuFu - vocal

SyKy - guitar, programming of CML

Filip- bass

Fazka - drums

Čtyřčlenná kapela DIFFERENT D.I.S.C.O. vznikla na začátku roku 1998 v Plzni. Tehdy ještě ve složení Míra Sýkora (kytara a později programming), Petr Schejbal (programming), Klára Mašková (zpěv), Alena Fleischhansová (zpěv). Na svém prvním vystoupení v červnu 1998 představili svou směsici hudebních stylů od drum'n'bass přes hip-hop až po ten nejrovnější beat. Od té doby si na své konto připsali další řady úspěšných koncertů a to i v podobě předkapely Ecstasy of St.Theresa, Hypnotix nebo Hooverphonic. V těchto chvílích už se kapela nepyšnila dvojhlasy, nýbrž pouze jedním ženským vokálem Aleny. Po odchodu Kláry M. natáčí první demo, na kterém jsou dvě nahrávky – později obohacují o tři a na předposlední verzi s názvem Eight Colours je „překvapivě“ 8 věcí, z nichž ve třech, tehdy nejnovějších, hostuje saxofonista Ivan Myslikovjan. V únoru roku 2002 si odehráli s DD poslední koncert Petr Schejbal a Ivan M. na plzeňském výstavišti a do září 2002 zůstali DD v podobě Míra a FuFu (Alena F.). V září loňského roku se kapela vrací k oblíbenému magickému trojúhelníku a to díky baskytaristovi Kopee-T. V dubnu 2003 dokončují promo-CD s názvem "Com.pote", kde v titulní skladbě hostuje trumpetista František Kučera. Další dva tracky Mad Smile a Give Me Soul vyšly na kompilacích "PLANET DANCE" a "One Step Behind the Sound, Vol. 4" (GunJah Records). Od roku 2004 jsou DIFFERENT D.I.S.C.O. opět v plném počtu a to zásluhou bubeníka Mischuze (s kterým upravili koncertní verze tracků a natočili dvoupísňové pracovní demo). Nyní je můžeme nazývat oprávněně "živou kapelou", které nechybí ani tradice hostujícího dechového nástroje. Tím je tentokrát flétna v podání Ayi. V této sestavě kapela lehce přitvrzuje na soundu a vstřebává do sebe i prvky hardcoru a nu-metalu, které stále kombinuje s prvky drum’n’bassu a melodické taneční muziky.V létě postoupili do semifinále soutěže JIM BEAM MUSIC 2004, zahráli několik úspěšných koncertů na letních festivalech (Trutnov, Nepálfest,atd…) a odehráli živé vystoupení v Českém rozhlase Plzeň v pořadu Bez filtru.

0 Comments:

Post a Comment



Blogger Template by Blogcrowds